logo_H1
logo_H1



Copyright © 2021 H1 Portal

Copyright © 2021 H1 Portal

NK Junak i eMatematika.hr nude besplatne online instrukcije za mlade sportaše

NK Junak Sinj, u suradnji s vodećom platformom za online instrukcije, eMatematika.hr, pokreće projekt kojim će svojim mlađim članovima omogućiti besplatne online instrukcije iz matematike, fizike i drugih školskih predmeta. Cilj ovog projekta je pružiti mladim sportašima dodatnu podršku u obrazovanju, kako bi se osigurali uspjesi i na sportskom i na akademskom polju.

Mnogi mladi sportaši suočavaju se s problemima kada je riječ o usklađivanju školskih obaveza s treninzima i natjecanjima, a često zbog sportskih obaveza propuštaju nastavu. Suradnja s platformom eMatematika.hr omogućit će djeci da koriste fleksibilne online instrukcije iz matematike i drugih predmeta, čime će moći nadoknaditi propušteno gradivo i ostati u tijeku sa školskim zadacima.

eMatematika.hr već četiri godine pruža kvalitetne online instrukcije i danas broji mrežu od 150 instruktora koji su specijalizirani za različite predmete. S više od 30.000 sati održanih instrukcija, platforma je prepoznata kao lider na tržištu online edukacije. Ova suradnja omogućuje NK Junaku da svojim članovima ponudi vrhunsku podršku u obrazovanju, a financiranje projekta osigurano je putem sponzorskih sredstava, na čemu je najviše radio Milan Buljan.

Gradonačelnik Sinja, Miro Bulj, i predsjednik Kluba, Frane Boko, podržali su ovaj projekt, prepoznajući njegov značaj za mlade sportaše i njihove obitelji. Instrukcije će se provoditi putem online platforme, čime će se omogućiti maksimalna fleksibilnost i ušteda vremena.

Robert Pavlik, osnivač eMatematike, istaknuo je kako je ovo izvrsna prilika za sportaše da ostanu fokusirani na obrazovanje: “Sport i škola ne moraju biti u konfliktu. Kroz našu suradnju, omogućujemo djeci da uspiju na oba polja, i to na način koji im najviše odgovara.”

Roditelji i djeca iz Škole nogometa NK Junak uskoro će dobiti sve informacije o načinu prijave i korištenju platforme, kako bi svi mogli iskoristiti ovu vrijednu priliku.

Povezani članci

Related

Seboroični dermatitis kod beba

Seboroični dermatitis kod beba, poznat i kao tjemenica, je uobičajeno stanje koje se manifestira kao ljuskave, žućkaste naslage na vlasištu. Ovo stanje može također zahvatiti područja poput obrva, nosa, ušiju i pelenske regije. Iako može izgledati zabrinjavajuće,...

read more

Što je hemoptiza i kao ju prepoznati

Hemoptiza je medicinski termin koji označava iskašljavanje krvi iz respiratornog trakta. To može uključivati krv koja dolazi iz grla, bronha, dušnika ili pluća. Ova pojava može biti simptom različitih zdravstvenih stanja, od kojih neka mogu biti ozbiljna i zahtijevaju...

read more